Asiakaskokemus: Tohmajärven kaupanteko

Osta, myy ja omista siellä missä olet – Omalla maalla -palvelut ovat saatavissasi sijantiin katsomatta

Metsänomistajaksi voi ryhtyä asuinpaikasta riippumatta ja metsäkauppaa voi käydä vaikka omalta kotisohvalta.

Tahdotko omistaa palan suomalaista metsää?

Sinun ei tarvitse olla metsäasioiden asiantuntija ostaaksesi palstan metsää. Riittää, että sydämesi sykkii kotimaisen metsän omistamiselle ja hoitamiselle. Omalla Maalla LKV:n asiantuntijat auttavat sinua pääsemään kiinni metsätilan omistamiseen.

Metsäpalstan omistaminen ei ole paikkaan sidottua

Omalla Maalla LKV:n kanssa käydyn kaupan jälkeen eteläsuomalainen Matti Miettinen kuuluu nykyään suurehkoon joukkoon suomalaisia, joita voidaan kuvailla metsän etäomistajiksi. Omalla Maalla LKV pystyy hoitamaan ostotoimeksiannon paikkaan katsomatta.

Prosessi kulkee usein juuri kuten Miettisen tapauksessakin: asiakkaan toiveet oman metsäpalstan omistamiseen liittyen käydään ensin huolellisesti läpi ja sitten lähdetään haarukoimaan sopivaa metsätilaa ostettavaksi.

Asiantuntijatyömme lopputuloksena Miettiselle löydettiin toiveiden mukainen kokonaisuus Tohmajärveltä, yli 400 kilometrin päästä kotoa.

“Kaupanteosta on vaikea löytää mitään negatiivista sanottavaa. Hommat sujuivat nopeasti, yhteydenpito oli sujuvaa ja meikäläisen asiantuntemattomiinkin kysymyksiin tuli vastaukset selkeästi ja joutuisasti”, Miettinen kommentoi kokemustaan Omalla Maalla LKV -palvelusta.

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!