Ilomantsi Kuikkalampi

Ilomantsi Kuikkalampi

Kiinteistötunnus

146-434-11-8
pinta-ala
Kuutiot 1 210 m³
metsaa
Pinta-ala 23,99 ha
eurot
Hintapyyntö 75 000 €
Tarjoa viimeistään 5.3.2024 : 23.59

Kuviokartta

360-kuvat

Hyvin saavutettavissa oleva metsätila kahdessa palstassa, Ilomantsin Vuotsassa.

Eteläisempi palsta rajautuu parsiaisentiehen. Pohjoisemmalle palstalle käännytään timoskantieltä ja tie tulee pihapiiriin saakka.

Pohjoisemmalla palstalla on vanha pihapiiri, jonka rakennukset myydään purkukuntoisina, irtaimistoineen. Rakennukset sijaitsevat mäen päällä ja pihapiiristä on näköyhtys pellon yli kuikkalampeen, johon kiinteistökin rajoittuu. Lisäksi tilalla on vanhaa peltoa / maatalousmaata noin 5 hehtaaria. Suurin osa vanhoista pelloista sijaitsee pihapiirin ympärystössä.

Metsämaata kohteella on 16.1 hehtaaria.  Metsämaan puustot koostuvat pääosin varttuneista, hoidetuista taimikoista, sekä nuorista- ja varttuneista kasvatusmetsistä. Edelliset käsittelyt tilalle on tehty vuonna 2020, mutta pienehkön harvennuspainotteisen leimikon voi suunnitella jo lähivuosille. Suuremmat kassavirrat odottavat  10-15 vuoden päässä. Arvioidut kassavirrat ja tuottoennusteen löydät kohdasta “arviomateriaalit”.

 

 

 

Kokonaispinta-ala 23,99 hehtaaria

Metsämaan pinta-ala 16.1 hehtaaria

Vanhaa peltoa 4,9 hehtaaria

Kitumaata 1.9 hehtaaria

Kiinteistövero n. 160e/v

Rakennukset myydään purkukuntoisina ja maakaaren vastuista vapaina. Irtaimisto siirtyy kaupan yhteydessä ostajalle. Irtaimistona on erinäistä tavaraa, kalusteita, vaatteita ja roinaakin. Talo on ollut kylmillään, eikä viemärijärjestelmästä ole tietoa. Kuvia sisätiloista saa pyydettäessä välittäjältä.

sähkö- ja vesiliittymä siirtyvät ostajalle.


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
69

Kohteen hintapyyntö on 75000€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!