Vanha pihapiiri Joensuun Tuupovaarassa

Vanha pihapiiri Joensuun Tuupovaarassa

Kiinteistötunnus

167-422-14-5
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hinta 14700€

Kaipaatko kesäpaikkaa omasta rauhasta, mutta kuitenkin kohtuumatkan päästä isomman kaupungin palveluita? Vain 45 minuutin ajomatkan päässä Joensuusta, Tuupovaaran pitäjässä sijaitseva pihapiiri on kuin tehty Sinulle, kun haluat päästä omaan rauhaan kaupungin pölyistä. Kohdetta ympäröivä luonto on postikorttikuvien Pohjois-Karjalaa. Kumpuilevat jylhät vaaranrinteet, niiden väliin painuvat avosuot ja siellä täällä pilkahtelevat pellot, järvet ja rehevät koivikot ovat Pohjois-Karjalan ydintä. Vain muutaman sadan metrin päässä pihapiiristä alkaa Luostarinvaaransuon luonnonsuojelualue, josta kantautuvan teerien kukertelun voit kuulla pihapiiriin saakka. Myös esimerkiksi melojien suosima Jänisjoki laskee Loitimoon vain parin kilometrin päässä tuvalta!

Itse pihapiiriin kuuluu vapaa-ajan asuttava kalustettu päärakennus, erillinen saunarakennus, aitta kahdella makuuhuoneella sekä navetta jossa varastotilaa riittää. Pihalla on runsaat marjapensaat joista saa kesällä marjaa pakastettavaksi saakka. Pihapiiri on rakennettu vierellä kohoavien vaarojen suojiin, päärakennuksen noustessa omalle pienelle mäelleen. Päärakennusta on remontoitu tarpeen mukaan, mm. ikkunat on uusittu suurempiin, joista kelpaa ihailla pihapiirin miljöötä.

Tässä on pala sitä kauneinta Suomea sinulle, joka sitä osaat arvostaa!

 

 

Talossa on kellari, jota ei ole tarkistettu mutta silmin nähden sinne on kondensoitunut kosteutta. Alimmassa hirressä kellarin luukun kohdalta näkyy alkavaa itiövauriota. Myydään vastuistavapaana/purkukuntoisena.

  • Pihasauna
  • Navettarakennus
  • Aittarakennus
  • Lampi
  • Ulkohuussi
  • Marjapensaat
  • Sähköliittymä

 

Myydään määräalana.

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Jaakko Hekkala
Kohde numero
56

Kohteen hintapyyntö on 14700€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.