Vanha pihapiiri Pudasjärvellä

Vanha pihapiiri Pudasjärveltä

Kiinteistötunnus

615-407-27-31
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hinta 12400€

Tervetuloa luonnonkauniiseen Aittojärven kylään, jossa tämä ainutlaatuinen maaseutukohde sijaitsee. Rauhallisella paikalla sijaitseva punainen tupa erillisellä saunarakennuksella on monien mahdollisuuksien kohde Pudasjärven kauniissa kunnassa. Suuri, hehtaarin kokoinen tontti takaa omavaraisuuden polttopuusta ja pihapiirin talousrakennuksiin säilöt sekä saunapuut että muun tarvitsemasi irtaimiston.

Ympäröivät aavojen soiden ja niiden välissä risteilevien kangasjuottien vallitsemat erämaat tarjoavat loistavat harrastusmahdollisuudet halusit sitten metsästää, kalastaa, marjastaa, sienestää tai vaikkapa maastopyöräillä. Ainutlaatuista metsästysmaisemaa tarjoaa esimerkiksi Kaakkurinrimmit tuvalta pohjoiseen.

Kukapa ei haluaisi suunnata rauhoittumaan karunkauniisiin Pohjois-Pohjanmaan maisemiin perheen kanssa, tai metsästysreissulle sillä parhaalla kaveriporukalla.

Jos juuri nyt on oikea aika toteuttaa Sinun unelmasi, ota yhteyttä ja järjestetään sinulle tilaisuus tutustua tähän pohjoisen helmeen tarkemmin.

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Jaakko Hekkala
Kohde numero
55

Kohteen hintapyyntö on 12400€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.