Rovaniemi Patesniemi (Määräala)

Rovaniemi Patesniemi

Kiinteistötunnus

698-407-55-6
pinta-ala
Kuutiot 2 862 m³
metsaa
Pinta-ala 114 (metsämaata 67 hehtaaria) ha
eurot
Hintapyyntö 75 000 €
Tarjoa viimeistään 19.6.2024 : 23.59

Kuviokartta

360-kuvat

Hyvin saavutettavissa oleva, iso määräala. Maapohjat ovat pääosin karumman pään kivennäismaakuvioita ja kehitysluokat painottuvat nuoriin taimikoihin, sekä nuoriin- ja varttuneisiin kasvatusmetsiin, jotka tyypillisesti hyvin mäntyvaltaisia. Kuvioita on  käsitelty varsin perusteellisesti ja puut sopivat kasvamaan, joten hakkuumahdollisuuksia ei liiemmin ole ja seuraava järkevä leimikko odottaa vuosikymmenen päässä. Toisaalta, siinähän metsäsijoittamisessa on juuri kyse, eli sidotaan pääoma puustoon kasvamaan niin biologisen kasvun, kuin arvosiirtymänkin muodossa.  T1-kuvioille on tiedossa varhaisperkauksia, mutta eivät ole vielä kiireellisiä. Yksityismetsänomistajilla on siis mahdollisuudet päästä nauttimaan myös metka-tuesta, raivuusahan heiluttelun tuoman mielihyvän ja hyötyliikunnan lisäksi!

Kuvion 106 länsipuolella sijaitsee vanha mökki, jonka myyjä pidättää itsellään n. 0,4 hehtaarin rajauksella(kartta lisätiedoissa). Metsätilasta tarjoaja voi halutessaan tehdä tarjouksen myös mökistä metsätilakaupan mukana, mökin minimihinta on 10 000 euroa ja se myydään maakaaren vastuista vapaina. Korjaustarpeita on.

 

 

Myytävän määräalan koko noin 113,8 hehtaaria. Osuudet yhteisiin pinta-alojen suhteessa. Kohde myydään rasituksista vapaana.

Ei varsinaista tiehoitokuntaa, tai maksuja. Tietä hoidettu naapurin isännän kanssa aina tarpeen mukaan.

Mökkitontin rajaus (jää myyjälle)


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
83

Kohteen hintapyyntö on 75000€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!