Omakotitalo ja pihapiiri Puolangalla 620-412-17-8

Omakotitalo Puolangalla

Kiinteistötunnus

620-412-17-8
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hintapyyntö 11750€

Tervetuloa mahdollisuuksien Puolangalle! Myynnissä on edullinen omakotitalo, joka on mahdollisuuksia täynnä

Kohde on jonkin aikaa ollut asuttamatta. Lämmöt katkaistu keväällä 2023 ja laitettu uudelleen peruslämmöt (n.5-7 astetta) päälle 13.10.2023.

Asuinrakennus on päällisin puolin kohtalaisessa kunnossa, puurunkoinen ja peltikatto. pientä fiksausta vailla; maalausta ja kasvillisuuden poistamista kivijalan juurelta. Katto ja kivijjalka kunnossa, piipunhattu puuttuu. Talon takapuolelta puuttuu osa ränniä.

Ulko-oven lukko ei toimi ja laitettu riippulukko lisäksi. Sisätilat on ehjät, mutta sisällä on tupakoitu runsaasti. Tupakan hajun pois saaminen vaatinee täydellisen lattiasta kattoon siivouksen ja mahdollisesti pintamateriaalien vaihtoakin.

Talossa on irtaimisto paikoillaan (huonekalut, tavaroita, vaatteet kaapissa, kuivaruuat, astiat kaapeissa ja tiskikoneessakin puhtaat astiat). Vesi tulee omasta kaivosta joka sijaitsee talon takana metsän reunassa. Likakaivojen paikka hieman epäselvä, lunta maassa 15cm ja kasvillisuutta painunut maata myöten. Epäily sijainnista talon pohjois kulmalla. Vesivuotoja pumppu/paisuntasäiliössä, mutta ei vuoda paineettomana. Vesien kytkettäessä päälle alkaa vuotaa. Vedet on kytketty pois päältä pumpun vierestä olevasta katkaisijasta, ja sulkuhana on kiinni. Varaajassa ei ole myöskään lämmitys päällä. Paisuntasäiliö vuotaa tiivisteen välistä, säiliö on kahdesta osasta ja niiden välissä on tiiviste pantakiristyksellä. Keittiön tiskialtaan hana vuotaa myös juuresta hanaa käyttäessä. Pesuhuoneen hanat toimii. Sauna puulämmitteinen ja kosteissa tiloissa sähköinen lattialämmitys. Talon lämmitys suorasähkö seinissä olevilla pattereilla. Tupakeittiössä iso leivinuuni ja puuhella. Uunit, piippu ja palomuuri näyttivät ehjältä. Rappaus hieman paikoitellen halkeillut.

 

Vanha navettarakennus on toiminut verstaana ja varastona. Kohtuu kunnossa ilman sadevesikouruja ja syöksytorveja. Maitohuoneen piipun juuresta päässyt vettä hieman rakenteisiin. Sähköt myös, saa talosta sulaketaululta päälle. Nyt ei sähköjä päällä. Irtaimistoa runsaasti. Polttopuitakin löytyy muutama kuutio.

 

Pihapiirissä on myös vanha talo, joka on täysin laho ja purkukuntoinen. Talon ja kaivon välissä pelolla puurunkoinen rakennus, joka toiminut jonkiiinlaisena varastona. Pihassa grillauspaikka. Metsänlaidalla röksähtänyt rakennus jota käytetty joskun varastona tai heinäsuojana.

 

Avaimen piilopaikan saa välittäjältä tietoon tarvittaessa.

 

Arvoa heikentää talon sisällä tupakointi, sen siivoaminen ja hajun poisto. Sisäkatossa ja seinissä jokaisessa huoneessa tummuutta ja valumia johtuen tupakoinnista.

Lisää tietoa Puolangasta 

 

 

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
46

Kohteen hintapyyntö on 11750€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!