Viihtyisä pihapiiri Nurmeksessa – Omaa rantaa

Kannaksen pihapiiri (määräala, Nurmes)

Kiinteistötunnus

911-402-68-6
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala 3 ha
eurot
Hintapyyntö 15000€

Myynnissä rantaan rajoittuva määräala, jossa sijaitsee vanha pihapiiri.

Siististi pidetyssä pihapiirissä asuttu vuoden 2022 loppuun saakka. Vuonna 1957 rakennetussa talossa on sähkö- ja valokuituliittymä, jotka siirtyvät ostajalle kaupan mukana. Muita rakennuksia on mm. karjarakennus ja ulkosauna. Kaikki rakennukset myydään maakaaren vastuista vapaana.

Liiterissä on ainakin yhden talven puut tehtynä. Suuri osa irtaimistosta on viety pois, rakennuksissa tai pihapiirissä oleva irtaimisto siirtyy kaupan mukana ostajalle.

Myyntiä varten on suunniteltu reilu, noin 2, 9 hehtaarin määräala. Ostajaehdokas voi tehdä tarjouksen myös isommalla, tai mieleisellään määräalalla. Pihapiiristä länteen laskeva rinne ennen järveä on männyn taimikkoa noin hehtaarin verran. Pihapiirin ympärillä vanhaa peltoa n. 1.1hehtaaria.

Rengastettu lähde, josta putki kellariin, sekä ns. navettakaivo, josssa uppopumppu josta letku kaivonkannelle otettu talousvesi saunalle kantamalla.

Lohkomiskuluista vastaa ostaja. Lisätietoja välittäjältä.

 

 

Myytävän määräalan koko noin 2.93 hehtaaria.  Ostaja maksaa lohkomiskulut ja kaupanvahvistajan palkkion.

Kiinteistövero

Myös toinen, samaan kiinteistöön kuuluva pihapiiri on myynnissä ja siitä voi tehdä tarjouksen.  Pohjoisempi pihapiiri (suuri-loukku) myydään koko palstana.

 


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
93

Kohteen hintapyyntö on 15000€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!