Itä-Suomen yhteismetsäosuus

Itä-Suomen yhteismetsäosuus

Kiinteistötunnus

260-433-32-48, 740-577-12-40
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hintapyyntö 185000€

Myynnissä kiinteistön 740-577-12-40 Hirvilampi (19/50045) ja kiinteistön 260-433-32-48 Kinnula (996/50045) Itä-Suomen yhteismetsä osuudet.  Yhteensä osuuksia on myynnissä 1019 ja niiden myyntihinta on 185 000€ 

Itä-Suomen yhteismetsä on UPMn hallinnoima yhteismetsä, joka toimii itäisen Suomen alueella.

UPM Yhteismetsä on vaivattominta mahdollista metsänomistamista. Ammattilaiset huolehtivat osakkaiden puolesta kaikesta: metsänhoidosta, hakkuista, puukaupasta, veroasioista ja vakuutuksista.

Hakkuut ja metsänhoito suunnitellaan ja ajoitetaan siten, että osakkaat saavat parasta mahdollista tuottoa ja puustopääoma pysyy tuottavana. FSC®-sertifiointi* takaa, että UPM Yhteismetsiä hoidetaan vastuullisesti.

Hyviä syitä yhteismetsään sijoittamiseen ovat mm. seuraavat:

  1. Saat parasta metsän kasvutuottoa. Puun kasvu ohjataan arvokkaaksi tukkipuuksi ammattimaisella metsänhoidolla.
  2. Saat metsätuloa joka vuosi. Yhteismetsä jakaa osakkailleen joka vuosi tuloa osuuksien mukaan. Yhteismetsä hoitaa verojen maksamisen. Osakkaille ylijäämä on verotonta tuloa, jonka saa automaattisesti tilille.
  3. Sijoitustuotto noin 4-5 prosenttia. Yhteismetsä on tuottava ja vakaa sijoitusvaihtoehto. Sijoitustuotto on ollut yhteismetsissä keskimäärin 4-5 prosenttia, kun tarkastellaan viiden vuoden tilastoja.
  4. Haluttu sijoitusväline. Yhteismetsäosuudet ovat hyvää kauppatavaraa ja myytävissä vapailla markkinoilla.
  5. Huolettomuus. Osakkaan ei tarvitse tehdä mitään. Metsä-, talous- ja juridiikan asiantuntijat huolehtivat kaikista asioista.

 

Yhteismetsä on jakanut viimeisen 8 vuoden aikana (vuosien 2015-2022 tuloksista) keskimäärin 3,29 euroa per osuus ja viimeisen 3 vuoden aikana 3,92 euroa per osuus.

Jaettu ylijäämä on maltillinen, johtuen kertyvistä hakkuusäästöistä (yhteismetsän puustonarvo on kasvanut selvästi enemmän, kuin on hakattu)

Mikäli yhteismetsäosuus kiinnostaa, mutta sen arvostus mietityttää, ota rohkeasti yhteyttä.

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
60

Kohteen hintapyyntö on 185000€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!