Ajankohtaista

”Palvelu oli koko prosessin ajan todella sujuvaa. Omat tavoitteemme täyttyivät hienosti, ja tila jatkaa nyt hyvissä käsissä!”
Metsätilamarkkinat: Ennätysmäärä tiloja myyntiin alkuvuoden aikana
Ammattimaisten ostajien osuus metsäkiinteistökaupoista on pienentynyt. Tämä voi avata metsätilan ostajille mahdollisuuksia löytää korkeamman tuoton kohteita paremmin kuin vuosiin.
Omalla_maalla_markkinatiedote_metsatilojen_hinnat
Suomen Sijoitusmetsien tuore selvitys osoittaa, että metsäkiinteistöjen kiihtynyt kasvu 2000-luvulla on ollut erinomainen suoja inflaatiota vastaan. Myös puun hinta, sekä tukki- että kuitupuun, on noussut inflaatiota nopeammin.
Metsätilamarkkinat vuonna 2022: Kuumin kasvu rauhoittui.
Tuoretta tietoa metsätilamarkkinoista Suomen Sijoitusmetsät Oy:n ja Maanmittauslaitoksen tilastoista ilmenee, että viime vuosina kiihtynyt metsätilamarkkina rauhoittui vuonna 2022.
SSM_Podcast 2_Metsakiinteistovalitys_artikkelikuva
Mitä hyötyä on käyttää ammattilaisen apua metsäkiinteistön myynnissä? Eikö itse myyminen olisi halvin ja helpoin vaihtoehto? Teemu Mäkinen avaa modernin metsäkiinteistövälityksen maailmaa.
Yhteismetsä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osakkaaksi palaan suomalaista luontoa.
Yhteismetsä takaa omistajalle osuuden hienoa kotimaista metsää ja sen asiantuntevan hoidon. Asiakkaamme löysi sijoituksilleen uuden kodin Sallan yhteismetsästä.
Kohdevahti
Anneli Korhonen halusi myydä metsätilansa hyvällä tuotolla ja tarvitsi yhteistyökumppanikseen osaavan metsäalan ammattilaisen. Omalla Maalla LKV:stä löytyi kaikki tarvittava apu myyntiin.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!