Kuusamon yhteismetsä

Kiinteistötunnus

pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hinta €
Tarjoa viimeistään 23.59

Myynnissä eri kokoisia osuuksia Kuusamon Yhteismetsään.

Osuuksien koot vaihtelevat ja ovat arvoltaan lähtökohtaisesti 50 000 – 200 000 arvoisia. Yhteismetsäosuudet sopivat erinomaisesti uudeksi lisävaihtoehdoksi sijoitusportfoliota ja mahdollistavat erilaisen tavan tulla metsäsijoittajaksi.

Kuusamon yhteismetsä on osakaskiinteistöjen omistajien omistamaa yksityismaata ja organisaation toiminta perustuu kestävän ja vastuullisen metsätalouden harjoittamiseen. Yhteismetsän pääliiketoimintaa on puun tuottaminen ja myynti. Lisäksi he vuokraavat erilaisia käyttöoikeuksia maa-alueilta sekä myyvät muun muassa metsästysoikeuksia ja maa-aineksia. Metsät sijaitsevat Kuusamossa, Suomussalmella, Taivalkoskella ja Posiolla. Kuusamon yhteismetsä on Suomen suurin yhteismetsä noin 93 000 hehtaarin kokonaispinta-alalla.

Yhteismetsän tarkempiin tietoihin voit tutustua osoitteessa: https://www.kuusamonyhteismetsa.fi/index.htm

Kuusamon yhteismetsä on jakanut vuosittain tuloksestaan ylijäämää. Ylijäämä on osakkaille verotonta tuloa, sillä Kuusamon yhteismetsä on huolehtinut verojen maksusta. Jaettavan ylimäärän määrä on viime vuosina kasvanut. Viime vuoden ylijäämä nousi jo yli 50 000 euron.

Kuusamon yhteismetsä takaa tasaisen tulovirran, erinomaiset virkistysmahdollisuudet maa-alueillaan ja huolettoman vaihtoehdon metsän omistamiseen. Yhteismetsä on vakaa ja turvallinen sijoituskohde.

Ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osakkaaksi palaan suomalaista luontoa Tee tarjous jo tänään!


Vastaanottaja / välittäjä
Kohde numero


Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.