Vanha pihapiiri Hyrynsalmella 105-404-21-1

Vanha pihapiiri Hyrynsalmella

Kiinteistötunnus

105-404-21-1
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hintapyyntö 12000€

Tämä pihapiiri tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden remontoida vanhaa ja tehdä siitä oman näköisesi kesäparatiisi tai metsästystukikohta. Sijainti on erinomainen, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, ja lisäksi se sijaitsee aivan Metsähallituksen lupa-alueiden vieressä, tarjoten loistavat mahdollisuudet luontoharrastuksiin.

Päärakennus on tiloiltaan kohtalaisen hyvässä kunnossa. Täällä voit nauttia leivinuunin lämmöstä ja pönttöuunien tunnelmasta makuuhuoneissa. Päärakennuksessa ei ole välitöntä remontin tarvetta.

Pihapiiriin kuuluu myös vanha navetta, joka voi toimia varastona, sekä pieni autotalli. Lisäksi löytyvät huonommassa kunnossa olevat talli ja aittarakennukset, joidenkin käsissä voivat muuttua hienoiksi lisätiloiksi tai harrastetiloiksi. Erillinen pihasauna kruunaa kokonaisuuden, tarjoten rentoutumista ja saunomisen iloa.

Tämä on tilaisuus muokata oma unelmiesi paikkaa kauniissa maalaisympäristössä. Ota yhteyttä ja tule tutustumaan tähän ainutlaatuiseen mahdollisuuteen!

 

 

Tontti lohkotaan kiinteistöstä 105-404-21-1. Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista.

Kiinteistötunnus: 105-404-21-1

Kiinteistön nimi: Nurmiaho

Osoite: Nurmiahontie 8, 89540 Hyrynsalmi

Talossa on kantovesi sisään ja ulos. Kiinteistön sähköliittymä on katkaistu.

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
49

Kohteen hintapyyntö on 12000€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!