Asiakaskokemus: Metsätilan myyminen onnistui ilman yllätyksiä

Anneli Korhonen halusi myydä metsätilansa hyvällä tuotolla ja tarvitsi yhteistyökumppanikseen osaavan metsäalan ammattilaisen. Omalla Maalla LKV:stä löytyi kaikki tarvittava apu myyntiin.

Asiantuntevin apu metsätilan välittämiseen

Sukupolvenvaihdoksessa metsää perinyt Anneli Korhonen etsi luotettavaa myyjää metsätilalleen ja löysi internet-haun kautta Omalla Maalla LKV:n.

“Kaikki onnistui ja kaupat menivät hyvin. Aikaisemmat kokemukseni metsäkiinteistön myymisestä eivät ole olleet positiivisia, mutta Omalla maalla asiantuntijat tekivät iloisen poikkeuksen sääntöön”, Korhonen kertoo.

Metsää perittyään Korhonen oli vailla kokonaisvaltaista myyntiapua. Välitystoimeksianto järjestyi Omalla maalla -asiantuntijan avulla, jonka jälkeen asiantuntijat tekivät metsätilalle peruskartoituksen, jossa määritetään metsätilan ajantasainen markkina-arvo.

Metsätila välitettiin hyvällä hinnalla

Korhosen toiveena oli saada metsätilastaan mahdollisimman hyvä hinta. Metsätilan hoidossa on Korhosen mukaan aina otettu luontoarvot huomioon.

“Metsänhoidossa on pyritty huomioimaan riistanhoito, eläinten suojapaikat ja marjamaiden säilyminen. Osa metsistä on aiemmin jopa myyty valtiolle suojelualueeksi”, Korhonen kertoo.

Tässä tapauksessa metsätilan myynnin yhteydessä alueella olleet rakennukset jäivät Korhosen omistukseen, mistä hän oli tyytyväinen.

“Olen onnellinen, että sain asiantuntevaa apua, jonka kanssa metsätilan välittämisessä ei tullut mitään yllätyksiä. Se olisi ollut haastavaa ilman näin hyvää yhteistyötä”, Korhonen sanoo.

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!