Asiakaskokemus: Yhteismetsän omistaminen kannattaa

Yhteismetsä takaa omistajalle osuuden hienoa kotimaista metsää ja sen asiantuntevan hoidon. Asiakkaamme löysi sijoituksilleen uuden kodin Sallan yhteismetsästä.

Yhteismetsä tekee metsänomistamisesta vaivatonta

Asiakkaamme Ville Virtanen päätyi yhteismetsän omistajaksi luettuaan uutisia yhteismetsistä ja perehdyttyään aiheeseen oman mielenkiinnon kautta. Hän totesi yhteismetsän vaivattomaksi metsänomistamisen muodoksi. Yhteismetsän omistaminen on osa sijoitusten kokonaisuutta.

“Ajatus omien sijoitusten ohjaamisesta kotimaiseen metsään kypsyi ajan myötä. Päätöksen syntymistä helpotti myös havainto muiden silloisten sijoitusteni kurssin laskusta. Omaisuuden ohjaaminen suomalaiseen metsään tuntui hyvältä seuraavalta askeleelta”, sanoo Virtanen.

Tarvittaessa päätökseen saa myös ammattilaisen apua

Kun Virtanen oli varma päätöksestään ryhtyä selvittämään mahdollisuuksiaan sijoittaa yhteismetsään, hän otti yhteyttä Suomen Sijoitusmetsien asiantuntijaan Teemu Silmuun. Suomen Sijoitusmetsät on myös Omalla Maalla LKV:n taustaorganisaatio.

Silmu on ammattilainen tilanteessa, jossa asiakas haluaa metsänomistamisen olevan mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Toisin sanoen, kuinka kotimaisesta metsästä voi saada itselleen kannattavan ja tärkeän sijoituksen. 

Tyytyväisyys sijoitukseen syntyy tarkasta taustatyöstä ja ammattimaisesta, asiakkaalle helpoksi tehdystä ostotoimeksiannon hoitamisesta. Virtasen tapauksessa tapaaminen sovittiin hänen omaan kotiinsa ja kaupat lyötiin lukkoon pullakahvien äärellä.

“Kaikki hoitui sujuvasti ja olen tyytyväinen sekä uuteen sijoitukseeni että siihen, kuinka helposti asia järjestyi”, kertoo Virtanen.

Yksityisyyden suojaamiseksi referenssiasiakkaan nimi on hänen omasta toiveestaan muutettu. Käsittelemme kaikkia asiakastietoja tarkalla luottamuksella.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!