Vanha pihapiiri Paltamossa 578-404-6-19

Vanha pihapiiri Paltamossa

Kiinteistötunnus

578-404-6-19
pinta-ala
Kuutiot m³
metsaa
Pinta-ala ha
eurot
Hintapyyntö 8450€

Myydään vanha omakotitalo ja pihapiirin rakennukset esimerkiksi vapaa-ajan käyttöön. Oulujärven rantaan reilu kilometri ja lähellä myös runsaasti Metsähallituksen lupa-alueita. Soveltuu siis hyvin vaikkapa eräretkien tukikohdaksi.

Taloon uusittu peltikatto, piipun hattu ja pellit, kulkusilta, palotikkaat ja syöksytorvet. Talo kaipaa remonttia, mutta remontoitavissa vielä järkevästi esimerkiksi vapaa-ajan käyttöön.

Piha heinittynyt ja vesakoitunut ja kaipaa raivausta. Pihapiirissä heikkokuntoinen rakoliiteri ja varasto.  Erillinen hirsirunkoinen pihasauna kaipaa ainakin lattian ja piipun korjausta.

Tontti lohkotaan kiinteistöstä 578-404-6-19 . Ostaja vastaa lohkomiskustannuksista.

Kiinteistötunnus: 578-404-6-19

Kiinteistön nimi: Repola

Osoite: Variskyläntie 139, 88300 Paltamo

Lämmitys levinuunilla ja huoneissa olevilla pönttöuuneilla.

Pihalla on kaivo, josta vesi saadaan kantamalla.

Lataa materiaalit


Vastaanottaja / välittäjä
Joni Tervo
Kohde numero
13

Kohteen hintapyyntö on 8450€ voit tarjota enemmän tai vähemmän. Tarjoa vain kokonaisia euroja.

Tarjousmenettelyn ehtojen mukaan tarjouksen on oltava voimassa vähintään 7 vrk tarjouksen jättämisen määräajasta. Voit jättää tarjouksen voimassaolon päättymiskentän tyhjäksi, jolloin tulkitaan tarjouksen olevan voimassa toistaiseksi.

Selvitä metsäsi markkinahinta!

Metsän Markkinahintalaskuri auttaa sinua arvioimaan metsäsi arvon nopeasti ja helposti. Olipa kyseessä pieni metsäpalsta tai suurempi metsäalue, laskurimme tarjoaa arvokasta tietoa metsäsi potentiaalisesta markkina-arvosta!